Termin 4

Termin 4. Här går det undan..
Förra veckan fick jag reda på att alla tentor (fyra stycken) jag skrev i december är godkända. Hur nöjd? Jag har slitit som ett djur med framförallt termintentan. Studenter i högre terminer har alltid sagt att just ISS3 är den svåraste på hela utbildningen och jag klarade den på första försöket? Klapp på axeln Frida! Det innebär att jag går in i termin 4 utan omtenor och dylikt, så skönt! Vi kommer gå ut på praktik snart där jag kommer vara på US i Linköping och ambulansen. Min dröm är att jobba på ambulansen och dit SKA jag. Det ska bli så roligt att vara där på mina fältstudiedagar, är så taggad!

Helgen då..
I fredags var vi bjuda på 30 årsfest vilket blev lyckat. Dock slutade kvällen inte lika bra utan istället på sjukhuset. Detta är ingenting jag tänker gå in på här, på grund av polisanmälningar osv. Trots att man jobbar inom vården och är "van" om man får uttrycka sig så vid både det ena och det andra, blir man SÅ rädd när det faktiskt drabbar en utav sina närmaste. Huvudsaken är att det är på förbättringsvägen nu!
 
Lördagen bestod av slapp i soffan och jag lyckades faktiskt ta mig till gymet trots att jag var så osugen.
Igår (söndag) bestod av kvällsjobb.
 
Har nu svept i mig lunch och går in i v.3 på mitt kost och träningsschema. Jag skulle ljuga om jag sa att det var lite kämpigt i helgen eftersom jag varken fick dricka något vin eller äta några gottigheter i helgen. Men det är bara att bita ihop! Nu ska jag gå till gymet innan alla hinner sluta jobbet..
 
 
Bjuder på en bild som är tagen för en vecka sedan idag.. Jag har under våra fyra år tillsammans aldrig sett en mer exalterad Robin. Min 30års-present blev verkligen så lyckad!