28 December

Igår när jag gick av mötte jag upp Denise på stan. Planen var att göra några riktiga fynd på mellandagsrean. Vad hittade vi? Inget.. mycket var redan urplockat. Så vi gav upp tillslut. 
 
Mötte upp Hanna efter hon slutat. Vi gick och tränade, gick bra. Förutom att jag fått en muskelbristning i låret vilket gör ont så in i.. Går runt och haltar nu. Har tränat alldeles för ofta utan vila. Ingen bra kombination. Ska inte träna förrän efter nyår nu. Hoppas det hinner bli bättre till dess. Efteråt gick vi och handla samt köpte med oss grekisk mat och gick hem till mig. Efterrätt på det blev frukter med smält chockad tillsammans med film. Hanna somnade gott i soffan innan vi gick och la oss. 
 
I morse ringde Hannas klocka tidigt. Hon gick till jobbet och pappa hämtade mig. Vi åkte till maxi och storhandlade. Känns underbart nu efteråt.
 
I morgon ska vi åka och kolla på Fredrik när han spelar med Vita Hästen igen. Dom ska börja kvala upp till allsvenskan nu. Kom igen!!! Vore så roligt om han fick den möjligheten att spela i allsvenskan.