10 dagar kvar..

Nu var det ett tag sedan.. (igen!).
Helgen innehöll strålande väder.
På lördagen ringde alarmet 05:30 för att gå till jobbet. Det är sådan otroligt skillnad att gå upp när det är ljust ute. Jobbade till ca 15.00. Gick hem och satte mig i solstolen några timmar innan Olivia kom. Vi lagade taco och drack vin. Mysig och skön lördagkväll!
I söndags var det mors-dag. Vi åkte ut till mina föräldrar där resten av familjen var. Mamma hade fixat en supergod lunch och bakat jordgubbstårta. Önskar själv att jag vore en riktigt husmor som bakar och fixar hela tiden.. den egenskapen fick inte jag tyvärr.. Vi åkte hem framåt halv sex och stämplade in på Citycross för storhandling innan vi däckade i soffan framför en film.
Igår satt jag hemma och pluggade när Karro i panik ringer till mig angående våran tenta som vi har på onsdag. Hon behövde träna praktiskt NU! Kastade på mig kläder och gick upp till sjukhuset där vi tillsammans tränade några timmar innan vi med gott samvete kunde traska hem igen. Därav uteblev gårdagens träning.
 
I morse bokade vi Clinium för att träna ännu mer.
I morgon gäller det, wish me luck. Är pissnervös och längtar när jag kan lägga det här bakom mig och börja fokusera på terminstentan vi skriver nästa vecka. 10 dagar till sommarlov..
Ska senare möta upp Olivia för legwork, vi som sagt bara älskar det passet! Det bränner verkligen i både benen och rumpan när man går därifrån.
 
Tack för mig.