Två dagar till julafton?

Jag har varit usel på att skriva här. Eller har faktiskt inte prioriterat det heller. Dagarna, helgerna har varit fullspäckade. Helgerna med endast roligheter. I fredags fyllde Robin 29år, på kvällen kom hela hans familj hem till oss där vi bjöd på mat och fika. I lördags åkte vi till Ullared tillsammans med Sofia och Mogge. Där bodde vi på hotell, åt god mat och spelade musikquiz på harrys. Att vi blev av med många tusenlappar också kanske ska nämnas. Jag och Robin gjorde nämligen av med mest.. känns bra när man är student och allt vad det innebär! Ett mysigt och roligt dygn tillsammans även fast grabbarna endast satt i baren och drack öl!

Veckan har annars rullat iväg i vanlig ordning. Det är julafton om två dagar? Kan inte förstå det. Känns som jag precis började plugga, har redan läst en termin. Hjälp. I utbildningen tycker jag det går framåt. Vi är ett härligt tjejgäng som hänger tillsammans. I går hade vi dissektion av hjärta och lungor. Jag tyckte det var obehaligt och äckligt. Inte med lungor utan med hjärtat. Vi skulle klippa, köra upp fingrar i förmak/kammare, kolla på alla klaffar som håller tillbaka blodet. USCH! Karro bara skrattade åt mig och sa "Men herregud vad blek du ser ut! Jag trodde inte att du var såhär känslig". När vi däremot skulle klippa i lungor tyckte jag det var kul. Hela kroppen är som sagt helt sjuk! Fick även reda på att jag blev godkänd på min omvårdnadstenta, tackar! Allting är godkänt i termin 1 så länge, känns så bra! Nu ska jag bara klara tentan efter nyår också.

Idag var tanken att plugga på förmiddagen. Mitt problem var att jag vaknade klockan elva.. alltså för trettio minuter sen. Bra där frida! Klockan ett ska jag möta upp mormor och Fredrik för en lunch på stan. Alltså måste jag sätta mig ikväll istället.. så dumt! Dessutom har jag flera julklappar som ska slås in, vilket är hundra gånger roligare. Aja, det löser sig.
Dags att hoppa in i duschen och möta upp mormor och Fredrik som sagt.

Trevlig torsdag mina vänner!